Mascara från Jelly Pong Pong


Jag är med och tävlar om mascara från Jelly Pong Pong hos Recensera Mera.
Tävlingen avslutas den 15 maj.


(Har inte lyckats hitta vem som vann.)

Blommigt förkläde, handskar och diskborste

http://britt-freshgarden.blogspot.com/2009/04/tavling.htmlHos Fresh garden är jag med och tävlar om blommigt förkläde, handskar och diskborste från Aromboden. Blommig diskborste verkar kul. Piggar upp i köket. Fick titta ordentligt innan jag hittade den på bilden. :-) Tävlingen avslutas den 3/5 kl. 19.30.

Skönhetsattiraljer

Permanent formsvacka har haft över 5000 besökare nu. Det måste firas. Det lottas ut duschkräm, skrubbmask och hudkräm. Italienskt kan man tänka eftersom hon bor där, i Italien. Fram till den 14 maj håller tävlingen på.

Marmelad och äppelchutney


Bloggen Livets pussel har haft totalt 1000 besökare på sin blogg och firar med en utlottning. Ett set med marmelad, äppelchutney och örtsalt kan man vinna. Tävlingen avslutas den 25 april kl. 19.00.

Te med tillbehör hos Tefrossa



Det är vårtävling hos Tefrossa. Man kan vinna en temugg, doftljus
och ett te som heter Vårfint. Tävlingen håller på till den 3 maj.


Välkommen till min nya blogg!

Jaha, då provar jag väl att ha min tävlingsblogg på blogg.se. Tidigare har jag haft min blogg här, och trivdes bra där egentligen. Har flyttat hit för att bloggadressen stämmer bättre med mitt bloggnamn Sugar and Spice. Nu måste jag lära mig ett nytt bloggverktyg och lite nervöst är det. Hur ändrar man till exempel rubriken på den här bloggen till Tävlingar istället för Tavlingar? Rubriken kom dit automatiskt på något sätt, det är inte jag som stavar så illa.

Men det finns en bra sida som heter Designa din blogg. Jag ska nog leta efter lite knep där.

Om du vill tipsa om tävlingar så går det bra. Värvningslänkar avböjer jag däremot. Och tiden räcker inte alltid till för bloggande så det kan dröja ibland innan jag uppdaterar och godkänner kommentarer.

Titta in snart igen.

Edit: Jag lyckades ändra rubriken till Tävlingar. Jösses vad bra jag är.

RSS 2.0